dinsdag 12 april 2011

Nieuws

Dag stoute slaafjes,

We zijn inmiddels alweer een aantal maanden bezig in de verboden stad in PartyPlayers.
Het gaat leuk en we werken met een fijn team...(hoewel voor sommige slaafjes het niet altijd fijn zal zijn hehe)

Volgende week donderdag (21 april) komt er een fotograaf langs. De slaafjes zullen daar uiteraard niets van merken. Hij is er voor ons om een paar mooie en nieuwe foto's te maken.
Mocht je het een spannend idee vinden om een mooi aandenken van jouw sessie met ons te hebben, dan kun je dat uiteraard doorgeven. Dan maken we een foto van jou (mag onherkenbaar) met ons erbij!

Hieronder zie je een aantal foto's....wellicht een leuke inspiratiebron voor foto's grinn


Verder kunnen jullie lid worden van mijn hyves http://mrszara.hyves.nl/

Voor nu weer een hele strenge groet en ik zie jullie donderdag in BDSM City!!!

Meesteres Zara

maandag 21 maart 2011

De verboden stad in Lelystad

Dag slaafjes,

Hierbij weer de nieuwtjes over mijn stad! Jullie weten inmiddels dat ik samen met PartyPlayers een geweldige locatie heb ingericht. Sinds een aantal weken vullen we dit op een leuke manier in.
De stad is aan het groeien en steeds meer slaafjes weten de weg te vinden :-)

Omdat velen niet een gehele dag aanwezig kunnen zijn, bestaat nu de mogelijkheid om ook voor een kortere periode een entree te betalen om deze spannende stad te betreden. Voor slechts 75 euro per uur (minimaal 2 uur) kun je bij ons een bezoekje brengen.

Als je wilt weten wie er op welke donderdag aanwezig zijn, kunnen jullie slaafjes een kijkje nemen in de Agenda. Samen met Meesteres Fay, Miss S en lady fatal (en ook gast-Meesteressen en -slavinnen) maken we er steeds een leuke dag van.

Ben je ook benieuwd? Ik kan het me voorstellen. Je kunt zonder afspraak langskomen. Wel zouden we het op prijs stellen als je even doorgeeft wanneer en hoe laat je langs gaat komen.

Kortom: Tot snel in de 'verboden' stad!

jullie Meesteres Zara

maandag 28 februari 2011

www.mrszara.com

Dag lieve slaafjes,

Afgelopen week is mijn nieuwe website online gegaan. Uiteraard onder dezelfde url als eerst. Ik wil mijn lieve webmaster bedanken voor wat hij voor elkaar heeft gekregen! HELEMAAL SUPER

Er zijn veel nieuwe en extra mogelijkheden, dus neem snel een kijkje op www.mrszara.com


Verder is er deze week uiteraard op donderdag weer BDSM City in Lelystad! De plek waar je stoutste BDSM fantasie veranderd in een waarheid. Samen met mijn mooie collega's stappen we in je dromen en nemen we je mee naar de verborgen plekken van je gedachten.

En voor de slaafjes uit mijn slavenstal...Er ligt weer een nieuwe opdracht op jullie te wachten. Wees creatief en maak me blij met het resultaat!

Voor nu een hele fijne - maar onderdanige - week!

Meesteres Zara

dinsdag 8 februari 2011

BDSM City opent haar deuren

Dag lieve én stoute slaafjes!!!
Hierbij een belangrijke mededeling!!!!

Met trots presenteer ik in samenwerking met PartyPlayers een nieuw concept: BDSM City. Een geweldig nieuw concept in Lelystad waar je een échte bdsm ervaring kunt beleven! Vanaf nu zijn de deuren van deze 'verboden' stad geopend.
Voor een vast bedrag van maar 275 euro (entreegeld) betreed je de poorten van de nieuwe locatie. BDSM City is geopend tussen 13 uur en 20 uur en binnen deze tijden mag je zo lang blijven als je wilt.
Naast de sessies met de Meesteressen en slavin kun je ook gebruik maken van het buffet, bar, whirlpool en sauna. Kortom: Eénmaal binnen komen er geen extra kosten bij.
Wil je ook deze unieke BDSM ervaring beleven? Kijk dan op deze website bij BDSM City voor meer informatie en foto's

Tot snel in de 'verboden' stad en een strenge groet van mij en mijn collega's!

Meesteres Zara