maandag 29 november 2010

MASSAGES

29 november 2010
Massages

Dag lieve slaafjes,

In verband met vakantie en een klein griepje is hier weer een blog van mij! Jullie hebben goed jullie best gedaan de afgelopen weken met het uitvoeren van de opdrachten! Ik kreeg bij een aantal echt een goed gevoel! Opdracht 5 zal snel op de website verschijnen!

En dan heb ik nog meer leuk nieuws! Vanaf vandaag werk ik samen met een hele mooie en leuke dame die massages geeft. Dus naast een bdsm spel kun je je nu ook aanmelden voor een ontspannende massage (relax en/of tantra). Joanne is écht een specialiste grinnn.

Hieronder staat een stukje van wat ze allemaal te bieden heeft en bij de volgende update zal ze een eigen pagina op deze website krijgen.

Joanne: "Door middel van wrijvingen en strijkingen gecombineerd met lichte knedingen masseer ik het hele lichaam en stimuleer de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Vervolgens begin ik mijn massage met de rug, kuiten, dijen. Dan draai je je om en begin ik met de borst, buik, en benen. Ik eindig tenslotte met de schouders. Met gebruik van reukloze olie . Het lichaam krijgt weer nieuwe energie. U ervaart totale ontspanning en en voelt zich als herboren. Mijn uitgangspunt is om u te laten ontspannen. Even weg uit de realiteit en alle aandacht gaat uit naar het lichaam en de ontspanning van de geest. Alle 6 de zintuigen (horen, zien, voelen, ruiken, proeven en intuïtie) worden positief gestimuleerd om te komen tot een totale overgave en de wellbeing van uzelf. Met alle aandacht, discretie en stijl."

Een geweldige ervaring dus om zeker mee te maken. En misschien (als jullie slaafjes het heel lief vragen) maakt jullie Meesteres een uitzondering en doe ik samen met Joanne een vier-handen-massage. Daarnaast is een combinatie van een massage met een sessie natuurlijk ook mogelijk. Een uur heerlijk ontspannen, zodat ik me extra op jou kan uitleven of andersom. Ik leef me uit en daarna kun je je toch nog even heerlijk ontspannen.

Voor nu wens ik jullie slaafjes weer een hele mooie week! en tot snel!
Strenge groet!
Meesteres Zara 

maandag 1 november 2010

NIEUWE MAAND

1 november 2010
Nieuwe Maand!

Het is alweer 1 november. Een nieuwe maand met daarin veel nieuwe dingen in de planning . Om te beginnen wil ik jullie vertellen, dat mijn webmaster van een welverdiende vakantie gaat genieten. Daarom zullen er minder updates zijn op mijn website. Uiteraard zal er wel iedere week een nieuwe blog verschijnen. Aan het einde van de maand halen we dat overigens allemaal weer in, maar daarover later meer.

Afgelopen week heb ik naast de normale werkzaamheden een prettig gesprek gehad met mijn vriendin en collega Lady Valery. We hebben besloten om vanaf woensdag te gaan samenwerken. Op de pagina My Colleagues kun je al over haar lezen en hieronder staat een foto. 

Lady Valery
Naast dit nieuwtje zijn er ook een aantal dingen op de website aangepast (en toegevoegd). Ten eerste is het vandaag 1 november. En iedere eerste van de maand verschijnt mijn nieuwsbrief. Bij Extra kun je de eerste pagina lezen. Wil je de volledige nieuwsbrief zien (met een interview met Meesteres Fay), dan moet je even inloggen in My Stable. Ben je nog geen lid? Dan kun je je via Register aanmelden. Dan zien jullie ook allemaal, dat ik nieuwe opdrachten heb toegevoegd. Omdat ik vaak te horen krijg, dat slaafjes meer voor mij willen doen (zoals het ook hoort), heb ik een extra opdracht geplaatst. Lees het goed door en wie weet werk je binnenkort écht voor mij!
Een andere belangrijke verandering is de Agenda. Deze staat nu ook in het onderdeel Meet Me, zodat jullie makkelijker en duidelijker kunnen zien wanneer welke collega kan ontvangen, zodat je nog makkelijker een afspraak kunt maken.
En dan nu de nieuwe dingen die in het vooruitzicht liggen deze maand...
Er staan een aantal fotoshoots gepland speciaal voor mijn website. Eind van de maand met de eerst volgende update zullen ze op de site worden geplaatst. En....
We gaan ook beginnen met de opnames voor filmpjes van spannende sessies die we ook op de website zullen plaatsen. Uiteraard moet je lid zijn van My Stable om deze te kunnen bekijken.
Wil je zelf meedoen met de opnames, dan kun je een bericht sturen via Contact. Gebruik hiervoor het formulier Others.

Samen met Meesteres Fay en Lady Valery wens ik jullie een gehoorzame maand!