maandag 29 november 2010

MASSAGES

29 november 2010
Massages

Dag lieve slaafjes,

In verband met vakantie en een klein griepje is hier weer een blog van mij! Jullie hebben goed jullie best gedaan de afgelopen weken met het uitvoeren van de opdrachten! Ik kreeg bij een aantal echt een goed gevoel! Opdracht 5 zal snel op de website verschijnen!

En dan heb ik nog meer leuk nieuws! Vanaf vandaag werk ik samen met een hele mooie en leuke dame die massages geeft. Dus naast een bdsm spel kun je je nu ook aanmelden voor een ontspannende massage (relax en/of tantra). Joanne is écht een specialiste grinnn.

Hieronder staat een stukje van wat ze allemaal te bieden heeft en bij de volgende update zal ze een eigen pagina op deze website krijgen.

Joanne: "Door middel van wrijvingen en strijkingen gecombineerd met lichte knedingen masseer ik het hele lichaam en stimuleer de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Vervolgens begin ik mijn massage met de rug, kuiten, dijen. Dan draai je je om en begin ik met de borst, buik, en benen. Ik eindig tenslotte met de schouders. Met gebruik van reukloze olie . Het lichaam krijgt weer nieuwe energie. U ervaart totale ontspanning en en voelt zich als herboren. Mijn uitgangspunt is om u te laten ontspannen. Even weg uit de realiteit en alle aandacht gaat uit naar het lichaam en de ontspanning van de geest. Alle 6 de zintuigen (horen, zien, voelen, ruiken, proeven en intuïtie) worden positief gestimuleerd om te komen tot een totale overgave en de wellbeing van uzelf. Met alle aandacht, discretie en stijl."

Een geweldige ervaring dus om zeker mee te maken. En misschien (als jullie slaafjes het heel lief vragen) maakt jullie Meesteres een uitzondering en doe ik samen met Joanne een vier-handen-massage. Daarnaast is een combinatie van een massage met een sessie natuurlijk ook mogelijk. Een uur heerlijk ontspannen, zodat ik me extra op jou kan uitleven of andersom. Ik leef me uit en daarna kun je je toch nog even heerlijk ontspannen.

Voor nu wens ik jullie slaafjes weer een hele mooie week! en tot snel!
Strenge groet!
Meesteres Zara 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten