maandag 13 december 2010

Fotoshoot

13 december 2010
FOTOSHOOT

Dag lieve slaafjes,
Hoe is jullie weekend geweest? Ik ben druk bezig met de voorbereiding voor de fotoshoot van dinsdag 14 december. Het belooft een leuke en spannende dag te worden en voor de shoot is er één slaafje gelukkig geworden (of juist niet grinnn)!!! Dit slaafje zal diverse onderdanige dingen moeten ondergaan die jullie binnenkort op de site kunnen zien. 
Mocht je het ook geweldig vinden om bij een fotoshoot het slachtoffer te willen spelen? Dan kun je via de website contact opnemen en je hiervoor aanmelden. 

Daarnaast zijn de kerstkaarten weer de deur uit dit jaar. Ik hoop dat jullie hele mooie feestdagen zullen hebben en dat jullie een geweldig (maar onderdanig) 2011 zullen beleven. In het nieuwe jaar zullen er nog meer mogelijkheden zijn voor de slaafjes uit mijn stal!!! Uiteraard worden jullie hiervan op de hoogte gehouden.


Verder heb ik deze week de eerste selectie gemaakt wie mijn nieuwe tpe slaafje mag gaan worden. Aangezien dit een strenge procedure betreft bestaat er nog steeds de kans, dat ik je sollicitatiebrief in behandeling kan gaan nemen. Via de site kun je bij Collegas - Samenwerken meet informatie vinden. Onder de zogenaamde vacatures voor samenwerken staan er ook een aantal vacatures waar jullie slaafjes je voor kunnen aanmelden.

Voor nu wens ik jullie weer een geweldige week en als ik jullie dit jaar niet meer spreek of zie...
Doe voorzichtig met vuurwerk!!!!

Strenge groet!
Meesteres Zara

woensdag 8 december 2010

Update Website

8 december 2010

UPDATE WEBSITE

Dag lieve slaafjes,
De meesten van jullie hebben het waarschijnlijk al gezien, maar mijn website kent weer een aantal veranderingen! De grootste verandering is de speciale pagina met collega's. Bovenin zien jullie het aparte tabje staan. Klik je op de foto, dan kunnen jullie zien met wie ik samenwerk. Ze vertellen wat over zichzelf, je kunt foto's bekijken en lezen wat de mogelijkheden zijn. En natuurlijk kun je ook een afspraak maken. Binnenkort verschijnen ook hun eigen blogs. 

Verder is de nieuwe nieuwsbrief weer geplaatst (bij Extra) en kunnen jullie weer een nieuwe opdracht in de slavenstal vinden. Kortom...we zijn er druk mee bezig geweest (en natuurlijk voor de webmaster een geweldig dankjewel!!!!)

Volgende week is er een speciale fotodag gepland, dus er komen ook weer nieuwe, mooie en vooral spannende foto's aan.

Voor nu een hele mooie - maar onderdanige - week voor jullie slaafjes
Strenge Groet,

Meesteres Zara

maandag 29 november 2010

MASSAGES

29 november 2010
Massages

Dag lieve slaafjes,

In verband met vakantie en een klein griepje is hier weer een blog van mij! Jullie hebben goed jullie best gedaan de afgelopen weken met het uitvoeren van de opdrachten! Ik kreeg bij een aantal echt een goed gevoel! Opdracht 5 zal snel op de website verschijnen!

En dan heb ik nog meer leuk nieuws! Vanaf vandaag werk ik samen met een hele mooie en leuke dame die massages geeft. Dus naast een bdsm spel kun je je nu ook aanmelden voor een ontspannende massage (relax en/of tantra). Joanne is écht een specialiste grinnn.

Hieronder staat een stukje van wat ze allemaal te bieden heeft en bij de volgende update zal ze een eigen pagina op deze website krijgen.

Joanne: "Door middel van wrijvingen en strijkingen gecombineerd met lichte knedingen masseer ik het hele lichaam en stimuleer de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Vervolgens begin ik mijn massage met de rug, kuiten, dijen. Dan draai je je om en begin ik met de borst, buik, en benen. Ik eindig tenslotte met de schouders. Met gebruik van reukloze olie . Het lichaam krijgt weer nieuwe energie. U ervaart totale ontspanning en en voelt zich als herboren. Mijn uitgangspunt is om u te laten ontspannen. Even weg uit de realiteit en alle aandacht gaat uit naar het lichaam en de ontspanning van de geest. Alle 6 de zintuigen (horen, zien, voelen, ruiken, proeven en intuïtie) worden positief gestimuleerd om te komen tot een totale overgave en de wellbeing van uzelf. Met alle aandacht, discretie en stijl."

Een geweldige ervaring dus om zeker mee te maken. En misschien (als jullie slaafjes het heel lief vragen) maakt jullie Meesteres een uitzondering en doe ik samen met Joanne een vier-handen-massage. Daarnaast is een combinatie van een massage met een sessie natuurlijk ook mogelijk. Een uur heerlijk ontspannen, zodat ik me extra op jou kan uitleven of andersom. Ik leef me uit en daarna kun je je toch nog even heerlijk ontspannen.

Voor nu wens ik jullie slaafjes weer een hele mooie week! en tot snel!
Strenge groet!
Meesteres Zara 

maandag 1 november 2010

NIEUWE MAAND

1 november 2010
Nieuwe Maand!

Het is alweer 1 november. Een nieuwe maand met daarin veel nieuwe dingen in de planning . Om te beginnen wil ik jullie vertellen, dat mijn webmaster van een welverdiende vakantie gaat genieten. Daarom zullen er minder updates zijn op mijn website. Uiteraard zal er wel iedere week een nieuwe blog verschijnen. Aan het einde van de maand halen we dat overigens allemaal weer in, maar daarover later meer.

Afgelopen week heb ik naast de normale werkzaamheden een prettig gesprek gehad met mijn vriendin en collega Lady Valery. We hebben besloten om vanaf woensdag te gaan samenwerken. Op de pagina My Colleagues kun je al over haar lezen en hieronder staat een foto. 

Lady Valery
Naast dit nieuwtje zijn er ook een aantal dingen op de website aangepast (en toegevoegd). Ten eerste is het vandaag 1 november. En iedere eerste van de maand verschijnt mijn nieuwsbrief. Bij Extra kun je de eerste pagina lezen. Wil je de volledige nieuwsbrief zien (met een interview met Meesteres Fay), dan moet je even inloggen in My Stable. Ben je nog geen lid? Dan kun je je via Register aanmelden. Dan zien jullie ook allemaal, dat ik nieuwe opdrachten heb toegevoegd. Omdat ik vaak te horen krijg, dat slaafjes meer voor mij willen doen (zoals het ook hoort), heb ik een extra opdracht geplaatst. Lees het goed door en wie weet werk je binnenkort écht voor mij!
Een andere belangrijke verandering is de Agenda. Deze staat nu ook in het onderdeel Meet Me, zodat jullie makkelijker en duidelijker kunnen zien wanneer welke collega kan ontvangen, zodat je nog makkelijker een afspraak kunt maken.
En dan nu de nieuwe dingen die in het vooruitzicht liggen deze maand...
Er staan een aantal fotoshoots gepland speciaal voor mijn website. Eind van de maand met de eerst volgende update zullen ze op de site worden geplaatst. En....
We gaan ook beginnen met de opnames voor filmpjes van spannende sessies die we ook op de website zullen plaatsen. Uiteraard moet je lid zijn van My Stable om deze te kunnen bekijken.
Wil je zelf meedoen met de opnames, dan kun je een bericht sturen via Contact. Gebruik hiervoor het formulier Others.

Samen met Meesteres Fay en Lady Valery wens ik jullie een gehoorzame maand!



maandag 25 oktober 2010

Samenwerken

25 oktober 2010

Samenwerken

Afgelopen vrijdag heb ik voor het eerst samen gewerkt met Meesteres Fay. Het was een fijne en leuke dag. Niet alleen omdat Meesteres Fay een leuke collega is, maar ook omdat we weer heel wat slaafjes hebben blij gemaakt !

Ik kijk alweer uit naar komende vrijdag. Dan is ze weer te gast bij mij. Mochten jullie ook deze ervaring willen meemaken, dan weet je, dat je via Meet Me (Appointment) het formulier hiervoor kunt gebruiken.
Binnenkort werk ik ook samen met andere collega's (en slavinnen). Dus hou de website in de gaten slaafjes...grinn

Meesteres Fay

Verder heb ik deze week genoten van alle leuke berichtjes die ik heb ontvangen en de meeste leden uit de stal hebben hun best gedaan om mij blij te maken met het uitvoeren van de opdracht. De verhalen en foto's die ik het leukst vond zijn weer ge-update en staan in de stal. Voor diegene die nog niet lid zijn...
Het is heel makkelijk. Klik op My Stable en dan Register to Stable. Als ik je aanmelding goed genoeg vindt, dan ontvang je van mij een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je ook de opdrachten kunt uitvoeren.

Voor nu voor iedereen een hele mooie en fijne week en zoals jullie inmiddels weten....

Don't make me wait!!!!

Strenge groet!
Meesteres Zara

maandag 18 oktober 2010

Meesteres Fay

maandag 18 oktober 2010
Meesteres Fay

Het was wederom een leuke en mooie week waarin ik het een en ander heb meegemaakt. Om te beginnen wil ik jullie iets leuks vertellen. Vanaf komende vrijdag werk ik samen met een mooie collega Meesteres. Ze heet Meesteres Fay. Afgelopen weekend hebben we geoefend op een stout slaafje (die zich uiteraard heel gelukkig mocht prijzen). We benaderen allebei het spel als hobby en zijn daarin gelijk. Omdat we ook verschillen is dat een ideale manier om elkaar aan te vullen tijdens een sessie. Bij de eerstvolgende update van deze website kun je haar info lezen. Ze verteld iets over zichzelf en uiteraard staan er een aantal mooie foto's. 
Vanaf vrijdag 22 oktober kun je met ons afspreken. Een fijne manier om het weekend te beginnen!

Verder heb ik dit weekend tijd doorgebracht met familie en vrienden. Even heerlijk genieten van de warmte van de mensen die ik lief heb.  



Ja en dan is het weer maandag. Een nieuwe week gaat beginnen. Maar het beloofd weer een fijne week te worden en kijk er weer naar uit! Naast een nieuwe fotoshoot komend weekend en de samenwerking met Meesteres Fay besteed ik ook weer extra aandacht aan de slaafjes uit mijn stal.

De stal die steeds voller wordt en ik krijg steeds meer leuke verhalen binnen van opdrachten die worden uitgevoerd. Voor diegene die nog niet een opdracht hebben uitgevoerd....Don't make Me wait!!!
Ik wens verder iedereen een geweldige week toe en houd mijn website in de gaten...er komen steeds meer nieuwe en leuke dingen op te staan.

Strenge groet van jullie Meesteres!!!!

maandag 11 oktober 2010

Feestje

maandag 11 oktober 2010

FEESTJE

Na een drukke week met veel afspraken was ik dit weekend toe aan een leuk intiem feestje. En omdat ik binnenkort met de Fetisj Family Party ga starten, was het absoluut een goed idee om met een aantal vrienden af te spreken. Met een paar telefoontjes had ik de juiste vrienden en vriendinnen bij elkaar voor een heerlijke speelavond. 

Als eerste kwam mijn tv-slavinnetje lizz. Ze zag er weer prachtig uit en ik wilde dat zij voor mij de pumps met haar hoogste hakken aan zou doen (hierover kun je in een eerdere blog lezen). De hakken zijn zo hoog, dat ze er niet normaal op kan staan. Omdat ze niet genoeg had geoefend zette ik haar in een kooi, waar ze op de rest van mijn gasten moest wachten (en als speelobject gebruikt kon worden).

Een collega Meesteres kwam met één van haar slaafjes en een stel waar ik al heel lang bevriend mee ben en gek zijn op lak en latex. Omdat ik niet alles kan vertellen wat de avond ons heeft gebracht (sommige dingen blijven uiteraard privé), laat ik het hierbij, maar jullie kunnen je vast voorstellen dat het spannend en leuk is geweest. In ieder geval heeft lizz me weer goed kunnen voelen.

de verrassing voor lizz

Het was een goede repetitie voor de Fetisj Family Party. Op deze komende feesten kun je overigens alleen komen, als je ook lid bent van My Stable. Het heeft een intieme en huiselijke sfeer, dus je begrijpt, dat er maar een beperkt aantal plekken zijn. Misschien kun je mij dan ook wel met lizz bezig zien...

De komende week ben ik ook alweer behoorlijk druk. Naast de afspraken werk ik een nieuwe slavin in. Dus binnenkort kun je ook afspreken met mij en een heerlijke meid. Mocht je je vervelen, dan kan ik je vertellen, dat er een nieuwe opdracht in de stal op je aan het wachten is....

Don't make Me wait !!!

maandag 4 oktober 2010

Website


maandag 4 oktober 2010
Mijn Website

Afgelopen vrijdag was het de grote dag. Mijn eigen officiële website is online gegaan. Na een maand hard werken ben ik trots op het resultaat. Samen met mijn webmaster heb ik afgelopen week een welverdiend stukje taart gegeten om het te vieren…
En nogmaals… Paulus de WebMaster… Bedankt !!!!

Vanaf afgelopen week kunnen jullie dus allemaal lid worden van My Stable. En wat een leuke reacties heb ik al binnen gekregen. De opdrachten worden uitgevoerd en de verhalen verschijnen in mijn inbox. De leukste zal ik volgende week op deze website plaatsen.
De komende maanden zal de website verder groeien en zullen nieuwe items worden toegevoegd, zoals een webwinkel, films en informatie over mijn hotel. Mochten jullie ideeën hebben, dan sta ik uiteraard open voor deze voorstellen. Je kunt hiervoor het formulier ‘Others’ gebruiken bij Contact.

you may not lick them....you MUST!!!!



Natuurlijk heb ik ook meerdere dingen beleefd de afgelopen week. Naast de sessies met mijn trouwe slaafjes en diverse gesprekken met partners en collega’s, heb ik afgelopen vrijdag een heel prettig gesprek gehad met wederom een nieuwe slavin. Vanaf half oktober gaat ze met mij samenwerken en is het dus mogelijk om (naast bislaaf mano) ook een duosessie met mij en een slavin te ‘boeken’.  Komende week volgt hiervan dus ook meer informatie.

Jullie kunnen lezen, dat het behoorlijk druk is geweest en daarom is het tijd voor een stukje ontspanning. Komend weekend ga ik lekker aan mijzelf besteden (en een aantal BDSM vrienden en vriendinnen van mij).  Uiteraard kunnen jullie een aantal van deze belevenissen volgende week lezen in mijn nieuwe blog.

Voor nu wens ik jullie een mooie en vooral brave week!
Ik zie de verhalen betreft de eerste opdracht tegemoet

Strenge groet,
Meesteres Zara

maandag 27 september 2010

Slavin

maandag 27 september 2010

Slavin

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen, heb ik dit weekend bezoek gehad van een slavin. En het is een heerlijk weekend geworden. Maar voor ik daar iets over ga vertellen, volgt hier eerst de rest van mijn belevenissen van de afgelopen week.

De week begon uiteraard met werken. Na vorig weekend, dat ik met mijn tv-slavinnetje had doorgebracht, waren maandag en dinsdag voor mijn vaste subjes. Een aantal van hen komen inmiddels zo vaak, dat  het spel steeds intenser wordt. Ook als Meesteres geniet ik er enorm van om de grenzen van mijn slaafjes steeds ietsje te verleggen. En op al deze slaafjes ben ik trots geweest.

Daarnaast heb ik natuurlijk hard gewerkt aan de nieuwe website. Jullie kunnen vanaf nu wallpapers downloaden (te vinden bij het item Extra). Ik zou het leuk vinden als jullie me dat laten weten. Je kunt, als je lid bent geworden van My Stable, er een foto van maken (van mijn wallpaper op je scherm) en deze opsturen. Dan plaats ik deze bij de stalfoto’s. Naast de wallpapers kunnen jullie bij Extra ook mijn nieuwsbrief lezen. Ik ben een fan van Bobbi Eden en ze heeft voor jullie Meesteres tijd vrij gemaakt voor een interview. Wil je weten hoe ons gesprek is verlopen? Dan weten jullie dat nu te vinden.

 één van mijn wallpapers (de rest vind je bij Extra)


En dan, zoals beloofd…mijn belevenissen met het slavinnetje dit weekend. Afgelopen zaterdag kwam ze in de loop van de middag bij me langs. Ze is jong (27 jaar) en klein. Na een kopje koffie hebben we het eerst over van alles en nog wat gehad, maar al vrij snel veranderde het gesprek naar BDSM. Door haar wensen en grenzen aan te geven was ik in mijn gedachten al een spel aan het invullen… (Overigens heb ik dit gesprek bij iedere  slaaf/slavin die voor het eerst langs komt voor een sessie.)

Eerst heb ik mijn nieuwe slavinnetje met een zweep opgewarmd. Ze incasseerde de slagen intens en de kronkelingen van passie – waarbij  pijn en genot samen smolten – wonden me op. Door de slagen van mijn zweep op haar opgewarmde rug intenser te maken en af te wisselen met het strelen van mijn nagels bereikte ze uiteindelijk haar subspace. Ook voor een Meesteres een eervol cadeau.
Volledig overgegeven aan mijn macht hebben we de nacht doorgespeeld met mijn favoriete toy (de strapon), bondages en opnieuw de zweep. Uiteraard vertel ik jullie slaafjes niet alles, maar ik denk dat jullie stout genoeg zijn om er een voorstelling van te maken.

Kortom: Ik heb een heerlijk weekend gehad en ik ben helemaal klaar voor deze nieuwe week! Jullie ook?

Geniet er in ieder geval van! Voor nu een hele strenge groet!

Meesteres Zara

maandag 20 september 2010

Fotoshoot


maandag 21 september 2010

Fotoshoot !

Afgelopen week heb ik op donderdag een fotoshoot gehad voor deze website. Mijn webmaster (ook uitstekend fotograaf) is langs gekomen met zijn studioapparatuur. Binnen no-time was mijn kamer veranderd in een heuse fotostudio.
Eerst zijn er van mij een aantal sets glamourfoto’s gemaakt en daarna heb ik een spel gespeeld met twee van mijn onderdanen. Bondage, kaarsvet en de zweep. Ik heb me dus heerlijk kunnen uitleven! (En ook mijn slaafjes hebben zichtbaar genoten).
Kortom: We hebben allemaal een superleuke dag gehad!

Eén van mijn foto's (de rest vind je op de website)
 

De foto’s kun je op mijn website bewonderen. Mocht je tijdens een sessie met mij foto’s willen laten maken, dan is dat mogelijk. Op die manier hebben we allebei een blijvende herinnering aan een mooi spel. Overigens kun je mijn webmaster en fotograaf ook voor andere soorten fotografie benaderen. Je vindt hem bij mijn links.

Naast de fotoshoot heb ik afgelopen week nog meer leuke dingen gedaan. Dinsdag had ik afgesproken met mijn vaste tv-subje. Deze heb ik weer helemaal veranderd in lizz. Ze heeft nieuwe borsten (nu zelfs een D-cup!!!). Verder had lizz nieuwe schoenen besteld. Het maakt haar zo vrouwelijk. De hakken zijn maar liefst 17 cm. Lopen is nog heel lastig, maar daar zijn deze schoenen ook niet voor grinn. Het is een geil plaatje om naar te kijken.
Ik heb lizz in een bondage gelegd met haar benen de lucht in, zodat haar hakken naar de hemel wezen. En toen heb ik me even heerlijk kunnen uitleven op mijn sletje.

nieuwe schoenen van lizz


Verder heb ik dit weekend vrienden over de vloer gehad en gesproken over mijn werk. En samen weer heel wat leuke en mooie ideeën bij elkaar ‘gebrainstormd’. Wat precies, dat hou ik nog heel even geheim, maar je kunt ervan uitgaan, dat ik er binnenkort op deze site meer over vertel. Okay dan…een tipje van de sluier….het heeft met overnachten te maken…

Komende week is mijn agenda weer vol, maar vrijdag heb ik tijd gereserveerd voor een nieuw slavinnetje. Hoe dat af zal lopen? Dat kun je volgende week in mijn blog lezen.

Voor nu voor iedereen een mooie week!

Strenge groetjes,
Meesteres Zara